Pizzerija in gostilna Antonač

DELOVNI ČAS:

Od 12:00 do 22:00

Vsak ponedeljek zaprto.

REZERVACIJE

GSM: 041 253 990

E-pošta: info@antonac.si

www.antonac.si

KONTAKT:

Pizzerija Antonač, Ana Erjavec s.p.

Naslov: Bojanji Vrh  4, 1295 Ivančna Gorica

GSM: 041 253 990

www.antonac.si

ZGODBA ANTONAČEVIH

Zgodba Antonačevih se začenja leta 1995, ko sta se zakonca Erjavec odločila, da staro družinsko hišo preuredita v picerijo. Izbira imena zanjo ni bila težka, saj sta obdržala staro hišno ime Antonač.  S trdim delom so leta 2000 prišli do točke, ko so razširili prostor. Sedaj lahko sprejmejo tudi 100 oseb.

Od leta 2016 pri Antonačevih nič več ne diši le iz picerije, temveč tudi iz loncev. Takrat so namreč povečali ponudbo s pic tudi na gostinski del.

Trudijo se, da vključujejo čim več  živil iz domače kmetije ter lokalo pridelanih surovin. Za kuhalnico je poprijel Matevž Erjavec,  njegove jedi variirajo od čisto preprostih pa do sodobnih trendov kulinarike. V jedeh izraža spoštovanje do surovin in naklonjenost tistemu kateremu je krožnik namenjen.

gostilna dvorana

PONUDBA

Jedi po naročilu in pice

Pri Antonačevih imajo kar 24 vrst pic v 3 velikostih. Z veseljem vam bodo postregli bodisi s tradicionalnimi, mesnimi in ribjimi jedmi. V ponudbi pa imajo tudi jedi, ki so pripravljene po sodobnih kulinaričnih smernicah in vam bodo pričarale nepozabne kulinarične užitke. Tako se lahko razvajate s 5- ali 6-hodnim degustacijskim menijem.

Poslovna kosila

Pričakovanja vaših sodelavcev ali poslovnih partnerjev so vedno visoka. Pri poslovnem kosilu iskanje popolnega ravnovesja med postrežbo, kvalitetno hrano ter cenami ni vedno lahka naloga. Okusna hrana, profesionalna storitev, udobno in zasebno vzdušje Gostilne in pizzerije Antonač bo zagotovilo, da bo dogodek izveden tako, kot si želite.

Sobotna in nedeljska kosila

Vabljeni na kosila ob sobotah in nedeljah med 12. in 15. uro. V ponudbi imajo  standardno kosilo, ter kosilo ki je sestavljeno iz 4-hodov, pripravljeno na bolj sodoben način.

Prav posebej se Antonačevi posvetijo zaključenim družbam in poročnim slovesnostim.