Končana gradnja gasilskega doma na Muljavi

V petek 6.9.2019 je v novem domu potekala slavnostna seja v čast otvoritve novega gasilskega doma. Na seji je predsednik društva Milan Bregar kratko orisal pot društva in potek gradnje v zadnjih štirih letih. Slavnostna govornika častni predsednik GZ Ivančna Gorica tovariš Lojze Ljubič in poveljnik GZ Ivančna Gorica tovariš Slavko Zaletelj sta izrazila priznanje in čestitke ob končani izgradnji novega doma.

Začetek otvoritvene slovesnosti 14.9.2019 se bo pričel s svečanim mimohodom gasilske parade ob 17.00 uri, kulturnim programom in podelitvijo priznanj in nagrad. Prireditev bo potekala pred novim gasilskim domom.

Po zaključku uradnega dela prireditve sledi gasilska veselica z ansamblom Pogum s pričetkom ob 20.00 uri. Ob tej priložnosti člani in članice PGD Muljava vabimo da se poveselite skupaj z nami ob prehojeni poti v zadnjih letih. Hvaležni smo za vso izkazano pomoč krajanov in krajank, posameznikov, podjetij, Občine Ivančna Gorica in Občinske gasilske zveze Ivančna Gorica. Ob skorajšnjem srečanju pozdravljamo z gasilskim pozdravom »Na pomoč«.