Koncert Kvartopircev prestavljen na 3. 8.

Kvatropirci so se skupaj z organizacijsko ekipo odločili, da poizkusijo s srečo še tretjič. In ker slovenski pregovor pravi, da gre v tretje rado, upamo, da se v torek 3.8. ob 19:30 pa le vidimo na Muljavi.

Vstopnice so še vedno na volji na Jurčičevi domačiji na Muljavi.

In še nekaj besed o tako zvanem bau bau, PCT preverjanju. Zadeva sploh ni tako grozna kot se sliši, pokažete dokazilo pa ste že na prireditvenem prostoru. Za varnost bo vsekakor poskrbljeno.

Že kupljene vstopnice bodo veljale seveda za nov termin.

Turneja 10za10

Kvatropirci, za mnoge ena najboljših in najbolj priljubljenih slovenskih vokalnih skupin, se ob svoji 10. obletnici delovanja odpravlja na turnejo po Sloveniji. Po prvi razprodani samostojni turneji v lanski sezoni skupina v letošnjem letu pripravlja koncertni spektakel z naslovom 10za10, ki bo pravi poklon slovenski glasbi.

V programu, ki bo v celoti v slovenskem jeziku, boste lahko slišali hite skupine Kvatropirci in priredbe največjih uspešnic slovenskih pop-rock bandov, kot so: Pravljica o mavričnih ljudeh, Čas, Od višine se zvrti, Vsepovsod ljubezen in podobne.

Kvatropirci si želijo, da omenjeni koncert postane slovenska koncertna klasika, tako kot je na primer muzikal Mamma Mia! postal klasika na broadwajskem odru. Želijo si, da bi obiskovalce ob izvajanju legendarnih slovenskih pesmi prevzela čustva ponosa, vznemirjenja in navdušenja, zato se jim bo na odru pridružil tudi pet članski band, sestavljen iz vrhunskih glasbenikov, največjih mojstrov na svojih inštrumentih.