Kako do vstopnic za Desetega brata

Kako do vstopnic, kako do nas, kje parkirati, ali je pogoj PCT in ostala vprašanja, ki se vam porajajo pred obiskom naše predstave smo zbrali na enem mestu.

Kje lahko kupim vstopnice:

Ker bo število obiskovalcev omejeno, predlagamo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji na spletni strani https://www.entrio.si/events?s=letno

Ter na prodajnih mestih Entrio po Sloveniji https://www.entrio.si/outlets?event_id=9338

Kje na spletu lahko kupim svtopnice?

Vstopnice lahko kupite na tej povezavi https://www.entrio.si/events?s=letno. Povezave najdete na spletni strani www.namuljavi.si  ali najdete v koledarju dogodkov na portalu www.entrio.si

Ali lahko vstopnice rezerviram?

Rezervacija vstopnic ni možna. Karto in sedež si zagotovite v predprodaji z nakupom vstopnic.

Ali lahko kupim vstopnice na dan dogodka?

Nekaj vstopnic bo na voljo tudi 2 uri pred vsako predstavo, vendar priporočamo, da si vstopnice zagotovite vnaprej, saj je obisk na predstavi zaradi zagotavljanja ukrepov zoper Covid 19 omejen.

Ali je pogoj za obisk predstave PCT?

Seveda. Za obisk predstave si morajo obiskovalci zagotoviti vstopnico in hkrati zadostiti  enemu od treh pogojev PCT:

– imeti negativni rezultat PCR ali HAG testa, ki ni starejši od 48 ur ali

– potrdilo o prebolelosti ali

– potrdilo o cepljenosti.

Prireditev bo potekala skladno z navodili NIJZ. Z nakupom vstopnice potrjujete, da ste z njimi seznanjeni in jih upoštevate.


Cene vstopnic:

  • odrasli: 12 evrov na osebo,
  • otroci do 7. leta brezplačno,
  • šolarji, dijaki, študenti, upokojenci in organizirane skupine nad 10 oseb: 10€. Skupinske vstopnice naročite na E-naslovu: kdmuljava@gmail.com.

Kontaktni podatki in dodatne informacije:

kdmuljava@gmail.com

041 576 712 – Urša

Kaj se zgodi v primeru dežja?

Žal smo v gledališču pod zvezdami odvisni tudi od vremena. V primeru dežja predstava odpade. Vsi imetniki kart boste lahko obiskali predstavo v enem od ostalih terminov. Obvestilo bomo objavili na naši spletni strani www.namuljavi.si ter FB strani Kulturnega društva Muljava.

Kje lahko parkiram?

Parkiranje za obiskovalce predstave je omogočeno pred novim gasilskim domom na Muljavi. Za varovanje bodo poskrbeli gasilci. Parkirišče je od Jurčičeve domačije oddaljeno 200 metrov hoje. Parkirišče bo ustrezno označeno.