Noro nori norci tudi onstran naše krajevne skupnosti

S premierno predstavo 25. marca in ponovitvijo 2. aprila je Mladinska gledališka skupina Kulturnega društva Josip Jurčič navdušila obiskovalce Kulturnega doma na Muljavi.

Mladinci pa niso sedeli le na domačim zapečkom. Odpravili so se izven meja naše krajevne skupnosti in Noro nore norce 22. aprila pokazali tudi v Ambrusu. Odlična publika, smeha polna kapa in čestitke po predstavi so dali mladinski skupini zagon, da tudi v prihodnji sezoni ponovi uspeh ter nas ponovno navduši.

Noro nori norci

Vaški mogotec Nenad (Aleš Tomažin) zaposli skupinico nenavadnih oseb, ki zaradi različnih razlogov živijo vsak v svojem svetu. Tim (Simon Zajc) ima živalski sindrom, Irma (Eva Gavez) je ozdravljena alkoholičarka, vedno pozitivna Ana Kristina (Sara Sever) je še posebej močna, Boris (Borut Furlan) je preživel osamljeno življenje v gorah, Patriciji (Barbara Tekavec) se vse gnusi, Luka (Jurij Tekavec) pa je nerodni zapeljivec.

Nenad jih želi izkoristiti, z njimi na hitro obogateti, a kljub razlikam se med posebneži splete pravo prijateljstvo. Tako se pogoltnemu kapitalistu prvotni načrt izjalovi, saj norci uberejo svojo pot. A kot da to ne bi bilo dovolj, se v zgodbo vpletata še Nenadova žena Špela (Veronika Gavez) in ne preveč pametni policist Sergej (Franci Kadunc). Nenadov načrt vključuje tudi prav posebne oglase, v katerih igrajo Urša Kutnar, Nika Potisek, Elena Midžan in Kaja Smrekar.

Režija predstave je bila v rokah Saše Senica.

V primeru, da mladinci pripravijo še kakšno ponovitev ali gostovanje, vas obvestimo.

noro nori norci
sami norci
sami norci na muljavi
norci plakat