Noro nori norci vabijo na predstavo

Mladinska gledališka skupina Kulturnega društva Josip Jurčič Muljava vljudno vabi na predstavo Jurija Švajncerja Noro nori norci.

Premiera bo v soboto, 25. marca, ob 19. uri;

ponovitev predstave pa bo v nedeljo, 2. aprila, prav tako ob 19. uri v Kulturnem domu na Muljavi.

Noro nori norci

Vaški mogotec Nenad (Aleš Tomažin) zaposli skupinico nenavadnih oseb, ki zaradi različnih razlogov živijo vsak v svojem svetu. Tim (Simon Zajc) ima živalski sindrom, Irma (Eva Gavez) je ozdravljena alkoholičarka, vedno pozitivna Ana Kristina (Sara Sever) je še posebej močna, Boris (Borut Furlan) je preživel osamljeno življenje v gorah, Patriciji (Barbara Tekavec) se vse gnusi, Luka (Jurij Tekavec) pa je nerodni zapeljivec.

Nenad jih želi izkoristiti, z njimi na hitro obogateti, a kljub razlikam se med posebneži splete pravo prijateljstvo. Tako se pogoltnemu kapitalistu prvotni načrt izjalovi, saj norci uberejo svojo pot. A kot da to ne bi bilo dovolj, se v zgodbo vpletata še Nenadova žena Špela (Veronika Gavez) in ne preveč pameten policist Sergej (Franci Kadunc). Nenadov načrt vključuje tudi prav posebne oglase, v katerih igrajo Urša Kutnar, Nika Potisek, Elena Midžan in Kaja Smrekar.

Režija predstave je bila v rokah Saše Senica.

Vstopnine ni, dobrodošli so prostovoljni prispevki.

Vabljeni!noro nori norci